| Vetesügavused | |
|
+5Ginerva Molly Weasley libahunt minnipuhh Dragonfly Em. 9 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Em. Metsade korravalvur.
Postituste arv : 237 Age : 27 Asukoht : Ee... siin vist, ma arvan. Või koolis. Hüüdnimi : Mõtle ise! Äkki Nelle. 8| Käitumine : 0 Registration date : 09/08/2008
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Nelj Sept 11, 2008 4:48 pm | |
| Leyanna jäi mõtlema. "Siis vast ei peagi sa enam tagasi vette minema," ütles ta mõtlikult. Lahtisest aknast ujus sisse väike oran¾ mustavöödiline kala. "No tere," sosistas merineitsi. | |
|
| |
Evanna Eriline inimene
Postituste arv : 91 Age : 29 Asukoht : Arvuti taga tooli peal Hüüdnimi : Evanna Käitumine : 0 Registration date : 22/08/2008
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Nelj Sept 11, 2008 6:39 pm | |
| "Lähme siis," ütles Salya rõõmsalt ja sukeldus vette. Nad ujusid pisut maad, mööda korallidest ja kaladest, kuni jõudsid ühe suurema korallipuhmani. "Siin ma elangi," sõnas ta ja lasi Delindal ees minna. | |
|
| |
libahunt Kuu parim foorumikasutaja.
Postituste arv : 838 Age : 28 Hüüdnimi : liba Käitumine : 0 Registration date : 09/08/2008
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Nelj Sept 11, 2008 7:05 pm | |
| "Mida? Ma.. Em..." Ella kokutas natuke ja istus siis. Kirjut kala vaadates märkas ta tolle kõrval teist, musta-punase kirju kala. Too suundus otse merineitsi juurde. "Senda! Mida sa, pätt, siin teed?" | |
|
| |
Em. Metsade korravalvur.
Postituste arv : 237 Age : 27 Asukoht : Ee... siin vist, ma arvan. Või koolis. Hüüdnimi : Mõtle ise! Äkki Nelle. 8| Käitumine : 0 Registration date : 09/08/2008
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Reede Sept 12, 2008 3:24 pm | |
| Leyanna võpatas. "Need kalad käivad iga päev samal ajal minu akna juures." | |
|
| |
Ilovehorses 1. astme algaja fööniks
Postituste arv : 316 Asukoht : Linnutee galaktika... Kui see ikka on see. Hüüdnimi : Mõelge ise mulle midagi. Kas või ILH. Käitumine : 0 Registration date : 12/08/2008
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Reede Sept 12, 2008 3:28 pm | |
| Delinda läks ees ja vaatas ringi. "Mulle meeldib siin." ütles ta. | |
|
| |
Evanna Eriline inimene
Postituste arv : 91 Age : 29 Asukoht : Arvuti taga tooli peal Hüüdnimi : Evanna Käitumine : 0 Registration date : 22/08/2008
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Püh Sept 14, 2008 9:53 am | |
| "Tänan," ütles Salya rõõmsalt. Ta ujus edasi ja juhatas Delinda korallikujuliste diivanite juurde. Ta läks korraks nurga taha ja tuli tagasi merikarbisuupistetega meriroosikujulisel kandikul. Ta asetas need lauale ja istus ise Delinda vastu. "Kus sina elad?" küsis ta. | |
|
| |
Postituste arv : 316 Asukoht : Linnutee galaktika... Kui see ikka on see. Hüüdnimi : Mõelge ise mulle midagi. Kas või ILH. Käitumine : 0 Registration date : 12/08/2008
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Püh Sept 14, 2008 12:15 pm | |
| "Lossi lähedal. Ühes pisikeses koopas korallide vahel." vastas Delinda. Del võttis laua pealt ühe merikarbisuupistetega. | |
|
| |
Postituste arv : 838 Age : 28 Hüüdnimi : liba Käitumine : 0 Registration date : 09/08/2008
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Püh Sept 14, 2008 5:08 pm | |
| "Oh, tõesti? Sellepärast ta koguaeg kadunud ongi..." | |
|
| |
Evanna Eriline inimene
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Esm Sept 15, 2008 2:19 pm | |
| "Lahe," arvas Salya ja võttis ise samuti ühe koogikese. "Sa oled ka muutuja," ütles ta. See polnud küsimus. "Kas sina tead, kes su vanemad on?" | |
|
| |
Em. Metsade korravalvur.
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Esm Sept 15, 2008 4:29 pm | |
| Leyanna ütles: "Vabandage, ma pean korra minema. Ma tulen kohe tagasi." Merineitsi läks ühest uksest sisse. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Reede Sept 19, 2008 9:24 pm | |
| "Jah, tean küll. Mis siis?" küsis Delinda. | |
|
| |
Evanna Eriline inimene
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Laup Sept 20, 2008 3:42 pm | |
| "Kes siis?" küsis Salya huvitatult. Nähes Delinda üllatunud ilmet, lisas ta selgituseks: "Mina ei tea oma vanemaid. Mind leiti siit. Ma pole oma elus rohkem muutujaid kohanud ja siiamaani ei tea, kuidas muutujaks saadakse ja kes on siis vanemad." | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Laup Sept 20, 2008 4:55 pm | |
| "Minu isa on haldjas ja ema on merineitsi." ütles Delinda. Selgituse peale ei osanud ta midagi öelda. | |
|
| |
Evanna Eriline inimene
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Kolm Sept 24, 2008 6:15 pm | |
| "Aa," vastas Salya lihtsalt. "Ma ei kujuta eriti ette, kuidas merineitsi ja pisihaldjas saavad lapsi..." ütlesta täiesti tõsiselt. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Reede Sept 26, 2008 10:55 pm | |
| Delinda noogutas. "Ega minagi mitte." ütles ta. Rohkem ta öelda ei osanud. | |
|
| |
Evanna Eriline inimene
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Püh Sept 28, 2008 5:37 pm | |
| Salya küsis ebalevalt: "Kas su vanemad on elus?" Ta teadis, et küsimus kõlas äärmiselt halvasti, kuid ta tahtis teada. Teda oli see asi huvitama hakanud. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Püh Sept 28, 2008 5:38 pm | |
| Delinda noogutas ja vastas: "Jah, on küll." | |
|
| |
Evanna Eriline inimene
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Püh Sept 28, 2008 5:40 pm | |
| "Tore!" arvas Salya. Ta vaikis veel hetke ja siis vaatas suurt merikarpidega kaunistatud kella seinal. "Aeg on juba hiline," sõnas ta, teades, et seegi ei kõla kõige paremini. Aga ta lisas rõõmsamalt: "Aga kas ma homme võiksin sulle ja su vanematele külla tulla?" | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Püh Sept 28, 2008 5:43 pm | |
| "Ikka." arvas Delinda. "Äkki kohtume seal kus me tutvusime." pakkus ta. | |
|
| |
Evanna Eriline inimene
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Püh Sept 28, 2008 5:46 pm | |
| "Jah, muidugi," sõnas Salya õnnelikult ja tõusis. Ta võttis kandiku ja viis selle tagasi. Seejärel järgnes ta Delindale, et teda ukseni saata. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Püh Sept 28, 2008 6:05 pm | |
| Delinda ujus uksest välja ja lehvitas Salyale. "Head aega." ütles ta ja naerata. Siis ujus ta edasi ja mõtles oma ette. Tal oli olnud hea päev. Ta möödus lossist ja jõudis kiiresti oma korallide vahel asuvasse koopasse. Ta läks sisse ja istus maha. | |
|
| |
Evanna Eriline inimene
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Esm Sept 29, 2008 3:00 pm | |
| Salya lehvitas Delindale ja läks siis koju tagasi. Ta ujus ühest uksest sisse ja heitis oma voodile pikali. Ta vajus mõttesse, juureldes selle üle, kes on ta vanemad ja kust ta tuleb. Mõtted keerlesid ta peas veel pikalt, enne kui ta lõpuks rahutusse unne vajus. [Sorry, aga me alustame Tofuga uut päeva. Te võite ju vana edasi mängida, me pole omavahel otseselt sõltuvuses... Meie asi võis juhtuda ka päev varem. ] | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Esm Sept 29, 2008 5:28 pm | |
| Delinda istus veel kaua aega ja lõpuks otsustas magama minna. Ta ujus voodi juurde ja heitis pikali. Del uinus kiiresti.
[Alusta sina uue päevaga.] | |
|
| |
Em. Metsade korravalvur.
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Esm Sept 29, 2008 7:42 pm | |
| Leyanna tuli tagasi. "Kell on juba hiline. Peaksite minema hakkama." Kui merineitsi oli külalised ära saatnud, ta hõljus akna juures ja lõpuks uinus. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Vetesügavused Teis Sept 30, 2008 2:42 pm | |
| (Muide, mind hüütakse koolis Sushiks ) Ella noogutas ja kutsus kireva kalakese käeviipega kaasa. Kodu tal polnud. Niisiis ujuss ta natuke lossi juures ringi ja ronis siis ühte vetikapuhmasse. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Vetesügavused | |
| |
|
| |
| Vetesügavused | |
|