Ilovehorses 1. astme algaja fööniks
Postituste arv : 316 Asukoht : Linnutee galaktika... Kui see ikka on see. Hüüdnimi : Mõelge ise mulle midagi. Kas või ILH. Käitumine : 0 Registration date : 12/08/2008
| Pealkiri: Black Pegasus Teis Aug 12, 2008 5:51 pm | |
| Tere tulemast minu poodi! Siit saab siis igasuguseid asju. Headereid, urureegleid, avatare, menüü pilte, reklaame jne. jne. Kui sul on mingid ekstra fondi soove siis võid vaadata siit. Kirjuta fondi number erisoovide alla. Kui seda fonti mida sa tahad pole seal kirjuta erisoovidesse selle fondi nimi mida sa tahad. Igaks juhuks kirjuta mitu. Muidu võib juhtuda et seda fonti ei saa. Kui sa tahad liikuvat kirjuta ka kuidas see liigub. Ma ei oska panna liikuvaid smaile nii et palun ärge seda kirjutage. Scännjoone puhul öelge alati värv. Sulatadud on igal juhul. HINNAKIRI: Mitteliikuv - 10c Liikuv haihtuv/ tõmblev - 15 c Liikuv scännjoon(ülevalt-alla/vasakult-paremale) - 20c Liikuv pallike, ruuduke, südameke jne. (Haihtuv/ ühest otsast teise liikuv.) - 25c Smail - 25c Teksti läige - 25c ANKEEDID HEADER pildid/teema: suurus: liikuv: kuidas liigub?: kiri(värv?): väike kiri (värv?): erisoovid: URUREEGLID Pilt: Liikuv?: Reeglid: Erisoovid: AVATAR Pilt(Kui ei taha pildiga siis võin peale tähti jne.): Kiri: Liikuv?: Erisoovid: MENÜÜ PILDID Pilt(kui tahad): Kiri: Suurus: Mitu?: Erisoovid: REKLAAM pilt: Kiri: Liikuv?: Erisoovid: SÕBRA PILT Kiri: Liikuv? Erisoovid:
Viimati muutis seda Ilovehorses (Püh Aug 31, 2008 3:32 pm). Kokku muudetud 4 korda | |
|
Em. Metsade korravalvur.
Postituste arv : 237 Age : 27 Asukoht : Ee... siin vist, ma arvan. Või koolis. Hüüdnimi : Mõtle ise! Äkki Nelle. 8| Käitumine : 0 Registration date : 09/08/2008
| Pealkiri: Re: Black Pegasus Laup Okt 11, 2008 11:14 am | |
| Header Pildid/teema: Vali mõned neist: Esimene, Teine, Kolmas, Neljas, Viies, KuuesSuurus: 823x267 Liikuv: Jah Kuidas liigub: Teksti läige Kiri: Chara, värv vali ise. Väike kiri: Hobused: (LL) Erisoovid: Suure kirja font Scriptina. | |
|
Postituste arv : 316 Asukoht : Linnutee galaktika... Kui see ikka on see. Hüüdnimi : Mõelge ise mulle midagi. Kas või ILH. Käitumine : 0 Registration date : 12/08/2008
| Pealkiri: Re: Black Pegasus Laup Okt 11, 2008 12:56 pm | |
| OT: Ma pole kindel kuidas scriptinaga jääb läikiv, nii et teen teise variandi kaa. Siis valid ise. Edit: OT: Okei, ei teinud teist. Müüja alustas kohe tööd. Ta võttis pildid ja sulatas. Siis valis ta Scriptina fondi ja kirjutas headrile peal. Ta jamas natuke aega Layerite, selektimise ja animationiga ning header oligi valmis. Müüja ulatas hetu( siin) Em.'ile ja võttis krediidi vastu. | |
|
Em. Metsade korravalvur.
Postituste arv : 237 Age : 27 Asukoht : Ee... siin vist, ma arvan. Või koolis. Hüüdnimi : Mõtle ise! Äkki Nelle. 8| Käitumine : 0 Registration date : 09/08/2008
| Pealkiri: Re: Black Pegasus Laup Okt 11, 2008 4:01 pm | |
| Em. tänas ja lahkus poest. Header oli väga ilus. | |
|
libahunt Kuu parim foorumikasutaja.
Postituste arv : 838 Age : 28 Hüüdnimi : liba Käitumine : 0 Registration date : 09/08/2008
| Pealkiri: Re: Black Pegasus Esm Okt 13, 2008 2:28 pm | |
| HEADER pildid/teema: pikseldamine suurus: kas AxA (ehk ruudukas) või AxB (ehk tavaline suuruste vahe) liikuv: Jah kuidas liigub?: läikega kiri kiri(värv?): Pixels (värv vali ise) väike kiri (värv?): Pikslikunsti sõpradele (värv vali ise, seda ära läigita) erisoovid: font kas 8 (Harry P), 1 (a Theme for misiganes) või 11 (Yellyka2). Võid ka pixeldada, täiseti teemakohane. | |
|
| Pealkiri: Re: Black Pegasus Teis Okt 14, 2008 6:25 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Black Pegasus | |
| |
|